• 0722 462 575
  • topazoneresidence@yahoo.com

Despre

Va prezentam un complex rezidential cu piscina in mijloc, la numai 10 minute de Auchan Drumul Taberei.

Vilele sunt construite in totalitate din cărămidă porotherm 30 cm, izolate termic la exterior vata minerala cu folie de aluminiu si polistiren de 10 cm de la Austrotherm!

Ferestre Salamander premium 5 camere cu geamuri reflectorizante pentru intimitate si reflectia razelor solare, deci se poate spune ca este o casa foarte economica energetic clasa A!

Str. Topaz 2A – 2C  langa PRELUNGIREA GHENCEA!

Motivele pentru care merita sa alegeti o vila sunt multiple. Cel mai important motiv este oportunitatea de a va bucura de natura si de aer liber. In lipsa aglomeratiei urbane, relaxarea dumneavoastra va deveni o rutina. Confortul de a locui intr-o oaza de liniste este incomparabil cu traiul la bloc. Siguranta copiilor este un alt factor determinant care poate influenta decizia dumneavoastra de a va reloca. Vilele cu gradină au un design inovativ, urban și pot fi personalizate în funcție de propriile tale standarde. Împrejurimile și priveliștea frumoasă aduce natura în cadrul vieții familiei tale .

Folosim doar materiale de înaltă calitate pentru ca vila ta sa dureze o viață.

Topaz One Residence te face să te simți acasă. Împrejurimile și priveliștea frumoasă aduce natura în cadrul vieții familiei tale .

Ajungi la noi foarte usor